Selecteer een pagina

Het Team

Met trots presenteren wij de Digital Captains! Een bont gezelschap van specialisten, die onder één dak voor online kringen in het water zorgen, met vaak zelfs een vloedgolf aan impact als gevolg. De grote kracht zit ‘m in de mix van disciplines. Leer ze allemaal kennen!

Remy Steijger

Remy Steijger

Co-founder | Operations Manager

Remy is een echte ‘Xennial’. Dat betekent dat hij zonder e-mail is opgegroeid, tussen de cassettebandjes en videorecorders, maar nu optimaal gebruik maakt van de mogelijkheden uit het digitale tijdperk. Vooruitgang in een combinatie van technologie en marketing is zijn grootste interessegebied geworden. Remy kan zich daardoor nu met gepaste zekerheid trendwatcher pur sang noemen.Ook springt hij regelmatig op het grote podium om zijn ervaringen te delen met het publiek.

remy@digitalcaptains.nl

Jop Goslinga

Jop Goslinga

Head of Mission

Dagenlang peinzen over die ene originele kwinkslag die een campagne in plaats van leuk geweldig maakt. Dat is Jop. Hij verafschuwt de status quo, veert op van mooie verhalen en is lyrisch over motion pictures. Deze enthousiaste storyteller is daarnaast fan van AZ uit Alkmaar, terwijl hij gewoon uit Den Haag komt. Wij vinden dat ook vreemd..

jop@digitalcaptains.nl

Boudewijn Vermolen

Boudewijn Vermolen  

Head of Strategy

Mr. Picture Perfect wordt vooral als huismodel ingezet, en daar wilden wij het graag bij laten. Boudewijn zelf wil echter graag nog toevoegen dat hij ook een zeer strategische denker is met een scherp gevoel voor het vernieuwde digitale medialandschap. Succes ermee!

boudewijn@digitalcaptains.nl

Chiel Verbakel

Head of Video

Een klapstoeltje met zijn naam, een luxe titel, een eigen Netflix-serie… Chiels eisen om bij DC aan de slag te gaan, waren niet mis. We gingen direct akkoord, want Chiel laat je niet lopen. Hij is een onvoorstelbaar originele beelddenker die teams lachend beter laat presteren.

chiel@digitalcaptains.nl

Ingrid de Rijke

Head of Finance

Iemand nodig om een raketlancering in goede banen te leiden? Je kunt het gerust overlaten aan Ingrid. Tot op de nanoseconde zal ze álles plannen, iedere check afvinken en ieder detail zien. Het is bijna eng. En wij moeten ermee werken! Gelukkig verlopen onze operaties daardoor wel altijd gestroomlijnd. We denken nu zelfs aan een Captains Rocket. Hmmm…

ingrid@digitalcaptains.nl

Marleen Kuijper

Project Manager

We zouden haar eigenlijk Bounce Captain moeten noemen, want ze kopt dagelijks van enthousiasme en vrolijkheid de plafondplaten eruit. Laat je daardoor niet bedotten, want deze jonge Captain heeft alles goed op een rijtje. Van social media weet ze álles en ze is creatiever dan… Zeg het zelf maar Marleen: “Een rechte banaan!”

marleen@digitalcaptains.nl

Jacob Schneider

Head of Production

Achter die mysterieuze donkere haren schuilt iemand die het áltijd voor elkaar krijgt. Velen denken dat het door zijn charme komt, maar wij denken dat zijn geheime creativiteit ten grondslag ligt aan de indrukwekkende lijst met prachtige producties.

jacob@digitalcaptains.nl

Ewout Welsink

Digital Creator 

Ewout houdt van mooie dingen, het liefst spendeert hij de hele dag aan het perfectioneren van een kleursamenstelling. Gelukkig kan hij bij Digital Captains meer doen dan dat, Ewout denkt mee vanaf de eerste doelstelling, naar brainstorm, naar concept, naar prototype om te eindigen bij de perfecte visualisatie.

ewout@digitalcaptains.nl

Nathalie Tangkau

Digital Creator

Boodschap aan de concurrentie: wij hebben Nathalie en jullie niet! Sorry, dat moesten we even kwijt. Nathalie is waar een digital agency van droomt: origineel in alles wat ze doet en inzetbaar als designer, producer en creative.

nathalie@digitalcaptains.nl

Jennifer Laarman

Digital Creator 

Jennifer is in staat om organisaties te laten bewegen. Zowel intern – door steengoed projectmanagement, als extern – door strategisch en creatief meesterwerk. Ja, méésterwerk! Uhm, wie die teksten schrijft? Nou, ik..pardon…Jennifer niet hoor. Zeker niet. Dat doet uhm…

jennifer@digitalcaptains.nl

Cherelle Peters

Digital Creator

Spreek haar naam op zijn Frans uit en je zit instant in de film Amélie. Cherelle, een zeer charmante Captain met allure. Ze behoort tot de fine fleur van ons bedrijf, met haar bravoure en finesse. Altijd gefocust op de revenu van haar werk. Chapeau! Chapeau!

cherelle@digitalcaptains.nl

Lucy van Gaalen 

Digital Creator

Draai er alsjeblieft niet omheen bij Lucy, ze wordt er niet gelukkig van. Ze is to the point, gevat en zeer doelgericht. Als spits van Oranje had ze niet misstaan, maar ze koos ervoor Captain te worden. Betrap haar op een taalvout en wij betalen het rondje!

lucy@digitalcaptains.nl

Sofie Goslinga

Personal Assistant of All Captains

Ongrijpbaar, advertentiemoe en eigenzinnig. En daarom een Captain! Ze begrijpt de nieuwe generatie als geen ander en helpt oude wijze mensen om de jonge honden te begrijpen. En dat is (soms) hard nodig;-)

sofie@digitalcaptains.nl

Nadeche Theloesen

Digital Creator

Ze is een uiterst getalenteerde vrucht van haar generatie. Daarmee bedoelen wij: kan allround digitaal produceren. Daarmee bedoelen wij: Video, copy, fotografie, visuals, design, motion graphics, schilderijen – ‘Ho, ho, dat kan ik niet’ – digitale vazen, online beeldhouwwerken, grafische stillevens…

nadeche@digitalcaptains.nl

Hans van den Berg

Head of Relaxation

Elke maand komt Hans van Dari Gunung bij ons op kantoor. Zijn stoelmassages zorgen ervoor dat iedere Captain er weer tegenaan kan!

En als onze Captains het even niet meer zien zitten, kunnen we dankbaar gebruikmaken van onze beroemde mentoren. Deze ervaren storytellers weten precies hoe ze hun publiek kunnen boeien.

Iglo Captain

Iglo Captain

De honger kriebelt in je maag, dat lusten wij ontzettend graag!

Tintin Captain

Tintin Captain

Bommen en granaten!!

Snork Captain

Snork Captain

Wij denken dat het verhaal van kapitein Ortega best eens waar kan zijn….

Caribbean Captain

Caribbean Captain

Drink up me hearties, yo ho! Yo ho, yo ho, a pirate’s life for me! You know this song, parrot?