Het Team

Met trots presenteren wij de Digital Captains! Een bont gezelschap van specialisten, die onder één dak voor online kringen in het water zorgen, met vaak zelfs een vloedgolf aan impact als gevolg. De grote kracht zit ‘m in de mix van disciplines. Leer ze allemaal kennen!

Remy Steijger

Remy Steijger

Marketing Captain

Als digital marketing een stad was geweest, dan was Remy de burgemeester. Hij is trendwatcher, adviseur en contentstrateeg ineen. Dat maakt hem de ideale digital captain. Hij weet als geen ander hoe je iets online onder de aandacht brengt. Hij weet exact waar jouw doelgroep zich schuil houdt. Mocht je jezelf willen vergapen aan zijn kennis, volg hem dan -net als duizenden anderen- op Twitter.

remy@digitalcaptains.nl

Jop Goslinga

Jop Goslinga

Story Captain

Dagenlang peinzen over die ene originele kwinkslag die een campagne in plaats van leuk geweldig maakt. Dat is Jop. Hij verafschuwt de status quo, veert op van mooie verhalen en is lyrisch over motion pictures. Stelt tijdens sollicitatiegesprekken soms de vraag of je een vlinder bent. Niemand weet waarom. Deze enthousiaste storyteller is daarnaast fan van AZ uit Alkmaar, terwijl hij gewoon uit Den Haag komt. Wij vinden dat ook vreemd..

 

jop@digitalcaptains.nl

Boudewijn Vermolen

Boudewijn Vermolen  

Campaign Captain

Boudewijn vervult bij Digital Captains een belangrijke rol als Campaign Captain, daarnaast is het een echte praatjesmaker en vindt hijzichzelf beter met baard. Hij is ook nog eens een serieuze sporter, althans… De sport die hij beoefent is korfbal.

boudewijn@digitalcaptains.nl

Charlotte Tordoir

Strategy Captain

Wil met Digital Captains naar de wereldtop en draagt daar als strateeg en projectmanager haar fanatieke steentje aan bij. Messcherp, gefocust en een verrassend sterk gevoel voor humor omschrijven haar maar voor een beetje, want Charlotte is véél meer. Maar dat gaan we hier toch niet allemaal uitleggen! De koffie staat warm:-)

charlotte@digitalcaptains.nl

Marleen Kuijper

Social Captain

We zouden haar eigenlijk Bounce Captain moeten noemen, want ze kopt dagelijks van enthousiasme en vrolijkheid de plafondplaten eruit. Laat je daardoor niet bedotten, want deze jonge Captain heeft alles goed op een rijtje. Van social media weet ze álles en ze is creatiever dan… Zeg het zelf maar Marleen: “Een rechte banaan!”

marleen@digitalcaptains.nl

Ingrid de Rijke

Flow Captain

Iemand nodig om een raketlancering in goede banen te leiden? Je kunt het gerust overlaten aan Ingrid. Tot op de nanoseconde zal ze álles plannen, iedere check afvinken en ieder detail zien. Het is bijna eng. En wij moeten ermee werken! Gelukkig verlopen onze operaties daardoor wel altijd gestroomlijnd. We denken nu zelfs aan een Captains Rocket. Hmmm…

ingrid@digitalcaptains.nl

Zeeger Verschuren

Motion Pictures Captain

Eindverantwoordelijk voor alle bewegende beelden die wij produceren. In Hollywood-termen: Director of Photography (DoP). De kwaliteit van één specifiek frame uit een film valt niet te onderschatten, vindt hij. Het bepaalt of iets écht goed is of middle of the road. Zeeger houdt niet van doorsnee en zorgt ervoor dat iedere DC-video uit duizenden steengoede frames bestaat. Zet zijn video maar eens op een willekeurig moment op ‘pauze’: prachtige foto!

zeeger@digitalcaptains.nl

Esther Verhaagen  

Social Captain

Esther heeft een ‘foodinstagram’, maar vindt het walgelijk om dat zo te zeggen, is altijd vrolijk en houdt enorm van muziek. Ze specialiseert in social media. En heeft één geloof: succes op social media is een combinatie van goed beeld, goede tekst en een goed verhaal. Let’s bring it on!

esther@digitalcaptains.nl

Ewout Welsink

Visual Captain

Ewout houdt van mooie dingen, het liefst spendeert hij de hele dag aan het perfectioneren van een kleursamenstelling. Gelukkig kan hij bij Digital Captains meer doen dan dat, Ewout denkt mee vanaf de eerste doelstelling, naar brainstorm, naar concept, naar prototype om te eindigen bij de perfecte visualisatie.

ewout@digitalcaptains.nl

Jennifer Laarman

Project Captain

Jennifer is in staat om organisaties te laten bewegen. Zowel intern – door steengoed projectmanagement, als extern – door strategisch en creatief meesterwerk. Ja, méésterwerk! Uhm, wie die teksten schrijft? Nou, ik..pardon…Jennifer niet hoor. Zeker niet. Dat doet uhm…

jennifer@digitalcaptains.nl

Janneke de Haan

Project Captain

Janneke zweeft een beetje, een paar centimeter boven de grond, als je goed kijkt. Het zal haar piekfijne uitstraling zijn. Een feest om mee te werken: slim, projectmatig sterk, creatief en erg gezellig. Ze schrijft bovendien geweldig én heeft een geheime Ibiza – ontwijk de toeristische hotspots – lijst. Lenen?

janneke@digitalcaptains.nl

Niels van der Vlist

Interaction Design Captain

Goedemiddag, dit is het NOS Journaal!’ Hij zou het gezegd kúnnen hebben, met zijn prachtig ronkende stem. Naast dat: ontwerpt mooi én gebruiksvriendelijk én weet ook nog eens te triggeren. Niet onhandig, want we zijn storytellers en mooie verhalen moeten gehoord worden.

niels@digitalcaptains.nl

Nadeche Theloesen

Digital Content Captain

Ze is een uiterst getalenteerde vrucht van haar generatie. Daarmee bedoelen wij: kan allround digitaal produceren. Daarmee bedoelen wij: Video, copy, fotografie, visuals, design, motion graphics, schilderijen – ‘Ho, ho, dat kan ik niet’ – digitale vazen, online beeldhouwwerken, grafische stillevens…

nadeche@digitalcaptains.nl

Sofie Goslinga

Gen Z Captain

Ongrijpbaar, advertentiemoe en eigenzinnig. En daarom een Captain! Ze begrijpt de nieuwe generatie als geen ander en helpt oude wijze mensen om de jonge honden te begrijpen. En dat is (soms) hard nodig;-)

sofie@digitalcaptains.nl

En als onze Captains het even niet meer zien zitten, kunnen we dankbaar gebruikmaken van onze beroemde mentoren. Deze ervaren storytellers weten precies hoe ze hun publiek kunnen boeien.

Iglo Captain

Iglo Captain

De honger kriebelt in je maag, dat lusten wij ontzettend graag!

Tintin Captain

Tintin Captain

Bommen en granaten!!

Snork Captain

Snork Captain

Wij denken dat het verhaal van kapitein Ortega best eens waar kan zijn….

Caribbean Captain

Caribbean Captain

Drink up me hearties, yo ho! Yo ho, yo ho, a pirate’s life for me! You know this song, parrot?