Getting Attention

In de online jungle is het moeilijk opvallen als je de weg niet kent. Wij kennen de weg als geen ander en hebben eindeloos veel kaarten met slimme sluiproutes om je te onderscheiden.

Online Advertising

Niet álle lezers van de krant jouw verhaal vertellen, maar alléén de lezers die geïnteresseerd zijn. Dat zou ideaal zijn. En dat is exact wat wij doen, online. Wij vinden je doelgroep in de jungle van het internet en terwijl we veel advertentiebudget besparen, verhogen we daarmee de impact van je campagne.

Community Management

C’est le ton qui fait la musique. Dát is precies het verschil tussen matig en goed management van je online communities. Sla de juiste online toon aan en de betrokkenheid van het publiek bij jouw bedrijf is verstrekkend en hartstochtelijk.

Interaction Tools

Van een eenvoudige, maar effectieve quiz tot een op maat gemaakte social game. Wij zorgen met ons brede aanbod van interaction tools voor eindeloos veel manieren om betrokkenheid te genereren. Wij garanderen interactie!

E-mailmarketing

Volgens sommigen is het nog altijd de meest effectieve vorm van marketing. Volgens ons klopt dat alleen als je de juiste tactiek en software aan elkaar knoopt. Alleen dan trekt de boodschap écht aandacht in de mailbox van jouw doelgroep.