Enter the Captains’ Academy!

De Captains van Digital Captains hebben allen hun eigen specialisme. Facebookgoeroes, videofreaks, websitewhizzkids, Twittertalenten, Big data ontcijferaars, we hebben ze allemaal onder één dak! En omdat social media gelijk staat aan sharing, wil Digital Captains eenieder graag mee laten delen in hun kennis!

Digital marketing masterclasses voor ondernemers

De Captains delen hun kennis graag tijdens de Captains’ Academy. Binnen de Captains’ Academy worden er verschillende masterclasses gegeven waarin een van onze specialisten een specifiek onderwerp op het gebied van online marketing of social media aansnijdt.

De Captains’ Academy is interessant voor iedereen die de online aanwezigheid van zijn/haar bedrijf wil versterken. Bereik jouw doelgroep via hun favoriete social media kanalen. Leer de juiste content te creëren en de juiste online tools in te zetten op het juiste moment.

De verschillende masterclasses van de Captains’ Academy zijn ideaal voor bijvoorbeeld ondernemers die hun zichtbaarheid online willen vergroten, of voor marketeers die zich willen ontwikkelen in storytelling, één van de specialiteiten van Digital Captains.

Word zichtbaar online!

Masterclass: Social Media en Storytelling

De masterclass Social Media en Storytelling geeft ondernemers stevige handvatten in het digitale tijdperk. Veel bedrijven willen graag beginnen met social media, maar door het grote aanbod van kanalen weten ze vaak niet hoe. En hoe stel je een goed bericht op? Gelukkig kunnen wij je helpen!

Masterclass: Trendwatching

We leven in het digitale tijdperk. De toekomst is reeds gearriveerd. Er bestaan zelfrijdende auto’s, 3D printers en dit jaar zal virtual reality mainstream worden. Tijdens de masterclass trendwatching vertellen de captains wat er precies gaande is, wat er nog aan zal komen en waar je alvast rekening mee kunt houden.

Masterclass: Videomarketing

Ken je captain Jop al? Hij leert je alles over het inzetten en verspreiden van video richting de juiste doelgroep. Tijdens deze interactieve masterclass videomarketing brengt Jop zijn rijke praktijkervaring over, zodat je de perfecte video op een perfecte manier overbrengt!

Captains' Academy Headquarter

Oude middenweg 17
2491 AC Den Haag